Απριλίου 29, 2008

Η ΕΛ. ΑΣ. σέβεται τον ΚΟΚ; (ΑΤ Αργυρούπολης)

Απο Ηλιούπολη/Αργυρούπολη και μέχρι Βάρκιζα, η τροχαία είναι είδος προς εξαφάνιση.
Οι παραβιάσεις προτεραιότητας και το τρελό πανηγύρι με τους μονόδρομους είναι απίστευτο.

Για να λέμε όμως και τα καλά, φροντίζουν να δίνουν το καλό παράδειγμα.... έξω ακριβώς απο το ΑΤ Αργυρούπολης.

bloker: Blockman

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερχομαι να συμφωνησω μαζί σου αγαπητε συμπολίτη αλλα τα υπηρεσιακά οχηματα σταθμεύονται εκει για λόγους ασφαλείας - παρατήρηση από το σκοπό -. Πρωτού κατηγορήσεις λοιπόν λοιδορώντας εργαζόμενους ,ρωτα

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα τα περισσότερα αστυνομικά τμήματα δεν είναι σε θέση να διαθέτουν ειδικούς χώρους στάθμευσης! Το σπασμένο πίσω φανάρι όμως του περιπολικού (για δείτε λίγο καλύτερα τη photo) μας βάζει σε σκέψεις... Γιατί στα περισσότερα Ι.Χ. αυτό επισύρει ποινές ενώ στα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. όχι; Και φυσικά δε δέχομαι την απάντηση "δεν υπάρχει χρόνος". Γιατί και οι περισσότεροι πολίτες είναι εργαζόμενοι και μάλιστα όχι στο ΔΗΜΟΣΙΟ και δεν έχουν κι εκείνοι χρόνο (και πολλές φορές ούτε την οικονομική άνεση!). Εσείς εργάτες της ΕΛ.ΑΣ. σκεφτείτε και τους συνταξιούχους μπαμπάδες σας... Αλήθεια, εκείνοι έχουν την απαιτούμενη οικονομική άνεση??? Με συμπόνια για τους εγκεφαλικά αν-ευλέθερους συμπολίτες μου Ν.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΚΙΝΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΑΠΑΝΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ)
ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΗΛΟΥ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΚΤΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΝΙΜΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 656 ΕΥΡΩ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ Ως ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΠΡΙΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ,ΡΩΤΑ ,ΜΑΘΕ ,ΣΚΕΨΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ,ΟΧΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παρατήρηση 1η:
Ημιμαθής: ο με ανεπαρκείς γνώσεις, ψευτομορφωμένος, εκ του ημι- και μανθάνω... Αναρωτιέμαι... Τόσο μεγάλο ήταν το πάθος σου να προλάβεις να απαντήσεις "τρίτε σχολιαστή" που σε οδήγησε σε ορθογραφικό λάθος ή στις σχολές της ΕΛ.ΑΣ δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην αποστήθιση του "συνταγολογίου" ποινών παρά της μητρικής μας γλώσσας;!
Παρατήρηση 2η:
Η τοποθέτηση στο περιθώριο του κοινωνικού συνόλου είναι μια πραγματικότητα (δυστυχώς) στην οποία σέρνονται οι έργάτες της ΕΛ.ΑΣ από την ίδια τη συμπεριφορά τους τόσο απέναντι στους πολίτες [ευθύνη που βαραίνει προσωπικά τον οποιονδήποτε περίμενε να φορέσει στολή για να αισθανθεί περισσότερο άνθρωπος (και λιγότερο είδος του λοιπού ζωϊκού βασιλείου)] όσο και συλλογικά εφόσον οι αστυνομικοί δε διεκδικούν καλύτερη εκπροσώπηση του κλάδου τους συνέπεια του οποίου είναι και το ότι δεν αποκαθίστανται στο σύνολο ως άνθρωποι κι εργαζόμενοι αλλά ως εξαρτημέμοι εργάτες της κρατικής (αργοκίνητης όπως σημείωσε κάποιος) μηχανής (λογικό αν σκεφτεί κανείς οτι οι αστυνομικοί μαθαίνουν το εργασιακό τους ωράριο το πολύ για την επόμενη ημέρα!!!).
Υ.Γ.1: Αγαπητέ "τρίτε σχολιαστή" δε σχολιάζω καν τα υπόλοιπα σου ορθογραφικά λάθη και το γεγονός ότι έθεσες ως ζήτημα προς συζήτηση το μισθό των εργατών της ΕΛ.ΑΣ πράγμα λίγο άσχετο με την προηγούμενη παρατήρησή μου για τη βεβαίωση παραβάσεων του Κ.Ο.Κ από αστυνομικά όργανα.
Υ.Γ.2:Από τα παραπάνω εξαιρούνται φυσικά όσοι υπηρετώντας στα σώματα ασφαλείας του τόπου μας μάς κάνουν υπερίφανους και να αισθανόμαστε ασφαλείς τιμώντας ταυτόχρονα τη στολή που φορούν (και το αίμα των αδικοχαμένων συναδέλφων τους που θυσιάστηκαν στην υπηρεσία του ΠΟΛΙΤΗ) και μην ξεχνώντας την κοινωνική τους προέλευση (σε καμμία περίπτωση δεν εννοώ την ταξική προέλευση).
Με συμπόνια για τους εγκεφαλικά αν-ελεύθερους συμπολίτες μου Ν.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ Ν.Κ. ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΗ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΣΑΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ. Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ. ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΣΤΟΛΟ ΜΗ ΠΟΛΙΤΗ ΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΒΑΣΗ. ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ 60.000. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ,ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΕΡΙ ΑΓΚΥΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ,ΑΦΕΙΔΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΕ ΜΕ ΛΑΘΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ. (ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ). ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΗ ΕΜΒΑΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΟΚΡΑΤΗ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΗΨΗ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ,Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΨΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΗΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΣΑΦΩΣ ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ??? ΑΝ ΝΑΙ ΑΔΙΚΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ" ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ,ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΩ ,"ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ" ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ