Απριλίου 18, 2008

Νέα φωτογραφική κάμερα στην ευθεία του Σείριος

by blokers: GNS, arsenarg, dkotsifis, cyberguy

Νέα σταθερή φωτογραφική κάμερα τοποθετήθηκε τις προηγούμενες μέρες στο 47ο χλμ στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας (ρεύμα για Λαμία) στο δεύτερο πάρκινγκ μετά το "Σείριος".

Ειλικρινά θέλουμε να ξέρουμε ποιο μυαλό τα σχεδιάζει αυτά και με τι σκοπό πέρα από το εισπρακτικό, βάζοντας κάμερες σε σημεία που είναι από τα πιο ασφαλή της Εθνικής Οδού.
Κύριοι, αν πραγματικά σας ενδιαφέρει η οδική ασφάλεια, προτείνουμε η κάμερα αυτή να τοποθετηθεί σε κάποια σημείο της Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών, που πραγματικά είναι επικίνδυνο και στο οποίο σκοτώνεται κόσμος.

Κάντε "κλικ" στην εικόνα και δείτε ακριβώς που τοποθετήθηκε η νέα φωτογραφική κάμερα.


Αυτή είναι η καινούργια σταθερή φωτογραφική κάμερα όπως την φωτογράφισε ο bloker dkotsifis

4 σχόλια:

Argyris Sideris είπε...

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΕ ΣΕ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ. Α; ΞΕΧΑΣΑ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ... ΟΥΖΟΥΜΠΟΥΡΟΥ!!
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

ΜΠΕΣ-ΔΕΣ-ΜΑΘΕ-ΠΕΣ : skeftomasteellhnika.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Σημερα το πρωι γυρω στις 09.15 η καμερα ειχε εξαφανισθει και μαζι της και ο στηλος που την στηριζε.Μαλλον για καπου αλλου προοριζεται ισως γιατι δεν ειχε την επιθυμιτη αποδοση.

dkotsifis

MinOtaVrS είπε...

Μην ξεχνιωμαστε ... οσοι εχετε GPS δωστε στιγμα.. ;)

Ανώνυμος είπε...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區