Απριλίου 23, 2008

Δεν πρόκειται να επαναληφθεί όπως τις Αποκριές

Δεν πρόκειται να επαναληφθεί όπως τις Αποκριές η ταλαιπωρία των ταξιδιωτών κατά τις ημέρες των εξόδων στον Μαλιακό, δήλωσε σε συζήτηση με το Bloka ο Διευθυντής Διαχείρισης Καμερών του Μαλιακού Αστυνόμος Α' Δημοσθένης Καλαμπαλίκης.
Η όλη ταλαιπωρία τόνισε προήλθε εκείνες τις ημέρες λόγω της τελικής φάσης των έργων του τμήματος Θερμοπύλες – Λαμία. Μέσα στις επόμενες ημέρες παραδίδεται ακόμα 1,5 χιλ αυτοκινητόδρομου πριν από την Λαμία, αλλά ήδη έχει γίνει ο σχεδιασμός να ληφθούν τέτοια μέτρα που να γίνει εύκολη η διέλευση των αυτοκινήτων στο επίμαχο σημείο.
Ακόμα στο link της συνέντευξης που ακολουθεί ο κ. Δ. Καλαμπαλίκης αναφέρεται στα όρια ταχύτητας αλλά και στην αστυνόμευση στον Μαλιακό.


powered by ODEO


*Το ρεπορτάζ είναι μια δουλειά της ομάδας ενημέρωσης του Bloka, και ειδικότερα της bloker "Σαπαλίδου Χρύσα".

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία τα λέει και πολύ συγκροτημένο άτομο φαίνεται. Αλλά μπορεί να μς πει σε πόσους επώνυμους έχουν κόψει πρόστιμα; Ή όταν βλέπουν ότι το αυτοκίνητο είναι η πόρσε του Γιαννακόπουλου βαράει ο κύριος προσοχή και στέλνει τη φωτογραφία στον κάθε φουκαρά; Γιατί όλοι ξέρουμε το κατάντημα των γαλονάδων της Ελληνικής αστυνομίας μας.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης να συμπληρώσω ότι τα μπλόκα λέγονται μπλόκα. Όταν κάποιοι πιστολέρο σε σταματούν για να σε συλλάβουν γιατί τάχαμου στραβοκοιτούσες και άμα δε σταματήσεις βγάζουν τα πολυβόλα και σε σκοτώνουν αυτό δε διαφέρει σε τίποτα από το μπλόκο της Κοκκινιάς και οτιδήποτε άλλο. Και ο πολίτης οφείλει να κάνει αντίσταση σε τέτοιες εξουσίες ακόμα και με έκνομες ενέργειες τύπου Ζωνιανών για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να κυκλοφορεί στους δρόμους που χρυσοπληρώνει και πάνε κάποιοι με στολές ή πολιτικά να του το καταπατήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα περιμένω από τον κύριο γαλονά να μας πει πόσες κλήσεις σε μεγάλα ονόματα έχει κόψει αλλά μάλλον ο Πάσαρης δικαιώνεται που υπηρετούν τέτοια βρωμόσκυλα την αστυνομία .

Ανώνυμος είπε...

Επίσης να μας πει γιατί ενώ εδώ και ένα χρόνο το όριο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο έχει γίνει 130Km/h,έχει μείνει στα χαρτιά;Γιατι με εξαίρεση ένα και μοναδικό σήμα που έχει τοποθετηθεί στον κόμβο Κηφισιάς,σε όλο το υπόλοιπο εθνικό οδικό δίκτιο τα όρια παραμένουν ίδια. Αλλά ξέρω θα μας πούν πάλι ότι φταίει το ΥΠΕΧΩΔΕ.Και όντως μπορεί να φταίει,αλλά είμαι σίγουρος ότι αν ο νέος νόμος προέβλεπε μείωση του ορίου ταχύτητας π.χ στα 100 Km/h,θα είχαν "τσακιστεί",να αλλάξουν τα σήματα.