Νοεμβρίου 15, 2008

Πεζόδρομος στην Μπανανία..

(Φωτογραφία από bloker sv2)

Πεζόδρομος...

Εικόνα

4 σχόλια:

cruel είπε...

xairomai pu yparoun tetioi pezodromoi na paizoun ta paidakia, na perpatame anemeloi xwris na yparxoun amaksia gyrw, pragmatika poly xairomai (...)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ απλά αναρωτιέμαι πώς θα μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα... όσα αυτοκίνητα παρκάρουν εκεί, που αλλού θα μπορούσαν να παρκάρουν; (γιατί κάπου πρέπει να παρκάρουν, παραδεχτείτε το)

Ανώνυμος είπε...

Ας βελτιώσουμε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ας φτιάξουμε υποδομές για πεζούς/ποδήλατα.

Ας πάψουμε πλέον να θεωρούμε το αυτοκίνητο το μοναδικό μέσο μετακίνησης!

Αγαπητέ svelon, μα τι μας λες τώρα;;;;;;;!!!!
Σοβαρα μιλάς;;;;
Επειδή εσύ δεν έχεις που να βάλεις το αμάξι σου, θα πρέπει να το παρκάρεις στον πεζόδρομο όπου είναι ότι μας έχει απομείνει για να παίξουν τα παιδιά μας, να περπατήσει ο παππούς μας, να βγει η γυναίκα με το καρότσι στο παιδί της.
Έτσι μόνο για την πάρτη μας;;;;
Να κόψει το κεφάλι του να βρει κάπου άλλού πάρκιγνκ. Ας περπατήσει και λίγο, αφήνοντας το πιο μακριά. Ας νοικιάσει κάποιο (αφού έχει λεφτά να αγοράσει και να συντηρεί αμάξι, θα έχει και κάποια λεφτά για πάρκιγνκ).
Στην τελική, αν δεν μπορείς να το συντηρείς πούλα το!!

Ευτυχώς που σιγά σιγά πολίτες με τη δική σου λογική γίνονται ολοένα και λιγότεροι στην Ελλάδα. Θέλουμε δρόμο, αλλά πιστεύω γινόσαστε σταδιακά η μειοψηφία.

Ευτυχώς........

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λες φίλε Magic45, αλλά όταν προσπαθούμε να λύσουμε ένα πρόβλημα είθισται να λαμβάνουμε υπόψιν μας όλες τις πλευρές του...


Εντελώς ενημερωτικά δεν νομίζω πως είπα ότι θα πάρκαρα ποτέ σε πεζόδρομο, ούτε ότι δικαιολογώ όσους το κάνουν. Απλά προσπαθώ να σκεφτώ μια βιώσιμη, μη ουτοπική, λύση.