Νοεμβρίου 03, 2008

Πρώτη ανοιχτή συνάντηση Bloka.com - Κόρινθος, 8-11-08

Η πρώτη ανοιχτή συνάντηση του Bloka.com στη Ν. Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008 στην Κόρινθο. Ώρα συνάντησης: 11.30 πμ (διάρκεια συνάντησης: 4-4.30 ώρες)

Η ενεργός συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική για την μελλοντική αποτελεσματική πορεία του Bloka.com.

Περισσότερες πληροφορίες


Οι λόγοι που αποφασίστηκε αυτό το μέρος είναι:
Από τη μία, θα μπορέσουν να παραβρεθούν και φίλοι του Bloka από Πάτρα, Τρίπολη αφού μοιράζεται κάπως η απόσταση, και από την άλλη βρήκαμε μια ιδανική για μια τέτοια συνάντηση αίθουσα. Και ένας τρίτος λόγος, να ξεφύγουμε και λίγο από το κλεινόν άστυ..

Η Κίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων μας παραχώρησε τα γραφεία/αίθουσα της προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τη συνάντηση.

Δείτε το χάρτη για να δείτε που βρίσκονται τα γραφεία της Κίνησης Πολιτών

Μπορείτε να έρθετε με τους παρακάτω τρόπους:
ΙΧ, ΚΤΕΛ (η αίθουσα βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο συνάντησης), Προαστιακό (κάποιος bloker θα πεταχτεί να σας πάρει από τον σταθμό όταν φτάσετε στη Κόρινθο - σε περίπτωση που έρθετε με ποδήλατο (επιτρέπονται τα ποδήλατα στον Πραστιακό), ο Προαστιακός απέχει από το σημείο συνάντησης μόλις 6-7 λεπτά ), Carpooling (με κάποιον που θα έρθει με ΙΧ).

Η Κόρινθος απέχει από Αθήνα 45-60 λεπτά με ΙΧ, 60-75 λεπτά με Προαστιακό και 70 λεπτά με λεωφορείο από τα ΚΤΕΛ Κηφισού.


Η αίθουσα βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες γειτονιές της Κορίνθου, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, 1-2' περπάτημα από το δημοτικό πάρκινγκ και 3-5' περπάτημα από τον σταθμό των ΚΤΕΛ.

Η αίθουσα, είναι κατάλληλη για ένα συμμετοχικό εργαστήρι, όπως αυτό της επικείμενης ανοιχτής μας συνάντησης, και για το λόγο αυτό επιλέχτηκε αντί μιας καφετέριας (που τα πράγματα θα ήταν περιορισμένα).

Συμμετοχή
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έρθετε ας στείλετε ένα email στο bloka@bloka.com για να ξέρουμε πόσοι/ες περίπου θα συγκεντρωθούμε, ώστε να υπολογίσουμε να έχουμε και τον αντίστοιχο εξοπλισμό (καρέκλες, έντυπα κλπ), αλλά και να οργανωθεί καταλληλότερα η ατζέντα της συνάντησης,

Δεν υπάρχουν σχόλια: