Ιανουαρίου 03, 2008

Άμεση Δράση Φλώρινας - Απαράδεκτη συμπεριφορά


Bloker: chris31768


Στις 17-12-07 ερχόμουν από Αμύνταιο για Πτολεμαΐδα από την παλαιά εθνική οδό. Λίγο πριν την πύλη του εργοστασίου της ΔΕΗ βλέπω ένα τουμπαρισμένο αυτοκίνητο μέσα στο χαντάκι στα δεξιά του δρόμου και τρεις ανθρώπους να κοιτάν. Σταματάω για να βοηθήσω, οι δύο μου λεν ότι αυτοί ήταν οι επιβαίνοντες στο τουμπαρισμένο αυτοκίνητο.
Με την πρώτη ματιά δεν ήταν χτυπημένοι, αλλά ήταν παγωμένοι και βρεγμένοι μια που είχε πολύ χαμηλή θερμοκρασία (-5oC) και χαντάκι που έπεσε το αυτοκίνητο είχε νερό.
Καλώ ασθενοφόρο και προσπαθώ να καλέσω και το αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας στον αριθμό 2463022100 που θυμόμουν. Για άγνωστους λόγους μου έλεγε είτε ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή είτε ότι δεν λειτουργεί για τεχνικούς λόγους. Στη συνέχεια καλώ τον αριθμό 100, βγαίνει το αστυνομικό τμήμα Φλώρινας, τους αναφέρω το γεγονός, μου απαντά ότι αρμόδιο είναι το αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας. Εξηγώ στον αστυνομικό ότι αδυνατώ να επικοινωνήσω με το αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας και η απάντηση είναι: "Τι θέλετε να κάνω και εγώ το 2463022100 θα καλέσω", τον ρωτάω πως είναι δυνατόν αυτός να μην μπορεί να επικοινωνήσει όχι με το αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας αλλά με οποιοδήποτε τμήμα στην Ελλάδα;
Αναφέρω τα δικά μου στοιχεία και ζητώ να μάθω τα δικά του, η απάντηση: Να κάνω αίτηση στην υπηρεσία.
Θεωρώ την συμπεριφορά του απαράδεκτη και μη επαγγελματική, τέλος συμπληρώνω ότι η ώρα του τηλεφωνήματος ήταν μεταξύ δέκα παρά δέκα και δέκα και τέταρτο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κάθε Α.Τ. εχει ασύρματο και τηλεφωνικές συσκευές για να επικοινωνεί με άλλους αστυνομικούς συνδέσμους. εφόσον η ασυρματη επικοινωνία σε ακτίνα τόσων χλμ δεν ειναι εφικτή το μόνο διαθέσιμο μεσο για την επικοινωνία μεταξύ των δύο τμημάτων είναι η τηλεφωνική συσκεύη. οπότε το να καλέσει και το αστυνομικό όργανο σε ένα τηλέφωνο που δεν λειτουργειί λόγω βλάβης του O.T.E. είναι δώρον άδωρον. όσο για την κίνηση του να μην δημοσιεύσει τα στοιχεία του από το τηλέφωνο είναι σωστό γιατί έτσι προστατεύει τα ατομικά του δικαιώματα. αν κάποιος θέλει να πάρει τα στοιχεία ενός δημοσίου υπαλλήλου μπορεί να το κάνει πολύ εύκολα απλά με μια αίτηση στην υπηρεσία του. άποψή μου είναι να μην κατακρίνουμε κάθε κίνηση ως απαράδεκτη εφόσον δεν γνωρίζουμε καλά τα πράγματα. γι'αυτό πρώτα ρωτάμε και μετά κατακρίνουμε....