Ιουνίου 22, 2009

Νεοελληνικός "πολιτισμός"


Ενώ μέσα στο Μουσείο της Ακρόπολης εκθείαζαν το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, οι καλεσμένοι των εγκαινίων μετέτρεψαν σε αυθαίρετο παργκινκ το νέο πεζόδρομο του Μουσείου. Καταστρέφοντας και το οδόστρωμα που είχαν μόλις πληρώσει οι φορολογούμενοι. Η φωτό είναι από φίλους του Τvxs.

5 σχόλια:

Demelene είπε...

Μεγάλωσα στην γειτονια, και έφυγα ενα εξάμηνο πριν.
Τι να πει κανείς. Και η αλήθεια ειναι οτι μολις περάσει η μπόρα ο ιδιος χαμός θα γινει. Αλλωστε δεν έχει και πάρκινγκ η περιοχή για τα περίπου 100 αυτοκινητα που δεν θα έχουν ποια θεωρητικό χώρο στάθμενευσης.

Δεν ειμαι υπέρ του αυτοκινητου. Είναι ομως ένα θέμα που φυσικά απλά ξεχάσαμε.

Admiral **** είπε...

Στο Parking του Praktiker υπάρχουν μερικές θέσεις για αναπήρους εχτές που πήγα να ψωνίσω ήταν ένας που είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του με τέτοιο τρόπο που καταλάμβανε δύο θέσεις αναπήρων. Προφανώς αυτός ήταν ανάπηρος στο μυαλό!!!!!
Έχω και φωτογραφία πείτε μου που να την στείλω.

Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

Good day, sun shines!
There have were times of troubles when I felt unhappy missing knowledge about opportunities of getting high yields on investments. I was a dump and downright pessimistic person.
I have never thought that there weren't any need in large initial investment.
Now, I'm happy and lucky , I begin take up real income.
It's all about how to select a proper partner who uses your funds in a right way - that is incorporate it in real business, and shares the profit with me.

You can ask, if there are such firms? I'm obliged to answer the truth, YES, there are. Please get to know about one of them:
http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

Μαμά στο Δρόμο είπε...

Τα αυτοκίνητα δεν είναι τίποτα.
Σκέφτηκε κανείς πού θα παρκάρουν τα πούλμαν με τους τουρίστες;
Κάθε μέρα στην Ακρόπολη ανεβαίνουν χιλιάδες, που θα θέλουν φυσικά να δουν το μουσείο. Πού θα περιμένουν τα πούλμαν;
Ο Παντερμαλής λέει "Σας προτείνω να έρθετε με το μετρό."
Μα πού ζει; Θα έρχονται τα κρουαζιερόπλοια στον Πειραιά και θα μπάζουν τους τουρίστες κατά χιλιάδες στον ηλεκτρικό; Ας είμαστε σοβαροί.

Αντιπαρακμιακος είπε...

"Θα έρχονται τα κρουαζιερόπλοια στον Πειραιά και θα μπάζουν τους τουρίστες κατά χιλιάδες στον ηλεκτρικό; Ας είμαστε σοβαροί."

Γιατί οχι??? Το ιδιο δεν κανουν και τα κυκλωματα διακινησης λαθρομεταναστων??? Μια χαρα δουλευει αυτο το συστημα!
Αλλωστε, αν οι τουριστες ειναι πραγματικοι Ευρωπαιοι, θα ειναι προιδεασμενοι πως το κεντρο της Αθηνας θα ειναι ΟΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΜΕΝΟ και οι μετακινησεις θα γινονται μονο με μετρο και τραμ...