Δεκεμβρίου 02, 2008

Σήμερα θα γίνει συνάντηση μελών της ομάδας των Ποδηλατών-ισσων Αθήνας με τον Υφυπουργό Υπεχωδέ και τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό.
Όπως γνωρίζετε, απαγορεύονται τα ποδήλατα στο Μετρό και υπάρχει μια μικρή δόση αισιοδοξίας ότι αυτή η συνάντηση θα φέρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα προς την κατεύθυνση του να επιτρέπονται τα ποδήλατο στο Μετρό.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση των Ποδηλατών-ισσων Αθήνας, και όσοι κινήστε στους δρόμους της πρωτεύουσας με ποδήλατο, μπορείτε να πάτε κι εσείς στο ραντεβού σήμερα το απόγευμα για να ασκείσετε μια έμμεση πίεση.


Από τους Ποδηλάτες Αθήνας - www.podilates.gr

Σήμερα Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, στις 19:30, στο κτίριο του ΥΠΕΧΩΔΕ (Χαριλάου Τρικούπη και Αλεξάνδρας, εκεί που στήσαμε το μνημείο στην τελευταία ποδηλατοπορεία) μας έχουν καλέσει να συζητήσουμε για το θέμα του Μετρό. Στη συνάντηση θα είναι ο κος Ξανθόπουλος, Υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ και ο κος Γιαννής πρόεδρος της Αττικό Μετρό. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται συνάντηση σε τέτοιο επίπεδο. Μας έχουν ήδη προετοιμάσει πως έχουν να μας πουν κάποια "ευχάριστα" πράγματα! Χωρίς να κρατάμε μεγάλα καλάθια, τρέις εκπρόσωποι απο τους Ποδηλάτ-ισσ-ες θα συναντηθούμε μαζί τους.

Θα ήταν ωραίο κατά τη διάρκεια της συνάντησης να βρίσκονται απο κάτω ποδήλατα που, με τον γνωστό ήπιο τρόπο μας, να ασκούν μιαν έμμεση πίεση.

Δώσαμε ήδη ένα ραντεβού στο Αγαλμα του Κωνσταντίνου στο Πεδίο του Αρεως, στις 18:30 για να ξεκινήσουμε να πάμε στη συνάντηση. Οποιος δεν προφταίνει το ραντεβού, μπορεί να έρθει κατ' ευθείαν μετά τις 19:30 στην πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας, μπροστά στο κτίριο του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Ποδηλάτ-ισσ-ες

Δεν υπάρχουν σχόλια: